logo

     
   
     
 
  СТИПЕНДИИ
  ПРИЈАВУВАЊЕ
  ДОДАТНА ПОМОШ
  КОРИСНИ ЛИНКОВИ
  NEWSLETER
  ЗА ПОРТАЛОТ
  КОНТАКТ
1

Стипендии за HR Academy 2011/2012

ЦС Глобал е компанија која работи на развој и максимизирање на човековиот капитал. Од тие причини постојано е во потрага на квалитетен кадар кој ќе биде дел од тимот на компанијата, но и како партнер на голем број компании во Македонија и регионот се грижиме за идентификација на таленти кои во иднина ќе бидат дел од тимовите на тие компании.

HR Академијата е креирана со практичен пристап и работа на менторски принцип. Знаењето кое се стекнува е применливо веднаш по завршување на Академијата.. ПОВЕЌЕ...

КОНКУРСИ ИНФО

Во моментов има 19 отворени конкурси и 2 конкурси во архива!

stipendija.com.mk не располага со никакви дополнителни информации за отворените конкурси. За дополнителни прашања во врска со конкурсите ве молиме да се
обратете до наведената
институција   
СООПШТЕНИЈА


   
Пребарување
НАЈНОВИ СТИПЕНДИИ
КОНКУРС за доделување финансиски средства за софинансирање
Рок за пријавување: 2007-03-23

Master / PhD Scholarships in Development of Microsystems for Chemical Analysis, Rovira i Virgili University
Рок за пријавување: 2007-04-30

Postdoctoral Fellowships in the Humanities Northwestern University
Рок за пријавување: 2007-04-02

Награден Фото Конкурс
Рок за пријавување: 2007-04-10

PhD Studentship in German Studies, University of Birmingham
Рок за пријавување: 2007-06-15

Ph.D scholarships of The Graduate School in Social, Economic and Political Sciences
Рок за пријавување: 2007-03-27

Прикажи ги сите стипендии
 

Youth Scholarship


Оптимизирано за прегледување под резолуција 1024х768+. Препорачан пребарувач Internet Explorer 6.0+
www.stipendija.com.mk е во сопственост на Kouzon & Co. Секое неовластено користење на матерјалите од овој сајт е забрането.
2006 © Copyright    www.stipendija.com.mk ; Created by: 1
Dynamic Web Solutions


Video tape presentation of the cruise company, the fleet, the job specific to the ship, lodging conditions, safety, fire and cident prevention, information about protection of employees against sexual harassment, etc... Description of requirements to be fulfilled and life specifics aboard; Helpful information about the country of destination; Reviewing all documents needed for embarkation;
the only eligible criterion is your knowledge. You are working free in one of the above-mentioned projects or similar ones.The program duration is from 6 to 12 weeks, mostly during the summer period (certain programsgive lump sum of 500 - 1500€).